20 Februari 2009

Salam Pagi Jumaat...

Lamer dh tak update blog aku nie. Bukan jek blog aku tak berupdate, tp nak jenguk ke blog kengkawan yang lain pun lom berkesempatan.

Minggu nie dok ngadap Audit. Jadi dek kerana memenuhi tuntutan2 depa yang nak tengok itu & ini, aku tak dan nak berjalan2 ke 'negeri' orang. Pagi nie ada 'Exit Conference' lak ngan Audit. Jadi kena siapkan mental dan fizikal nie. Bersedia menerima teguran gitu.

Banyak benda nak story mory, tapi lenkali la yek. Tu pun kalo aku ingat ler.....

adiossss........

Tiada ulasan:

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin