28 April 2010

My 1st Giveaway - April

Ingat tak korang dengan entry ini ...



Comei kan benda alah tue... Tapi sebenar-benarnyer itu bukan ler hadiah yang akan aku bagi untuk peneka tepat giveaway aku... Hadiah pun aku lom beli lagik.. Tapi, kalo dah ramai kata cute, aku try la carik benda nie.. kot2 ader rezeki kome, ini la hadiahnyer. Kalo tak mungkin hadiahnyer lain la yek......



Sekarang bukan maser untuk bercerita pasal hadiah la.... Skang untuk aku bagi soklan...









Korang tengok la 2 gambo kat atas... Dah puas hati dengan gambo tue...
CUBER TEKA, BRAPE HINGGIT JUMLAH DUIT SYILING DALAM GAMBO NIE..?

Itu jek soklanyer....
Nak menjawab sila baca dulu syarat2 dibawah...:
1. Mesti la warga negara Malaysia... Warganegara Malaysia dok luar pun leh la jugak...
2. Hadiah akan diberi pada peneka tepat.. Tapi, kalo takde yang tepat, peneka dengan jawapan paling hampir akan aku pilih... Hantar jawapan kat komen box jek..
Senangkan....
Tarikh tutup : 5 Mei 2010...





Asamgaram : Adik2 ku sayang, sila tutup dan kunci mulut yek...hahaha.




22 ulasan:

MISH LOLIPOP berkata...

RM100 kot..huhuhu

joegrimjow berkata...

rm235

faaza berkata...

huh..juling bijik mata kalau nka kira.
hmmm..RM120 kot agaknya..:)

pago" berkata...

nak cube teka..
RM 121.OO
haha..

sebelas berkata...

RM 80




http://nomborsebelas.blogspot.com/

Amanina berkata...

RM 181.65?
:)

boleh bagi dalam bentuk range tak? haha

pago" berkata...

sbb xde kerja, nak cuba lagi..haha
RM230.00

kulop ludin berkata...

kreatipnyea mike....bior teman cobe...
rm184.30 hehe...
nengok nyusun siling nie.. teringat taim teman nukor kat kospek tapah...
dema nak siling tau... hehe!!

Pakcu berkata...

satu dua tiga empat..argghhh banyak...teka jela...

RM295.00

hehe

.::tAk AdE pErAsaaN::. berkata...

lebih dan kurang rm165

Bro Framestone berkata...

hint ke talian hayat xde ke??

xkan sekali je teka huhuhu

BroFramestone Blog

yantz-yeem berkata...

mmm berdasarkan pengalaman kira duit syiling anak...rasa2 nya
RM 213.90...hahahaha

emel:asoi80@yahoo.com

rosilah berkata...

nak teka jugak..

Rm130 kot..

segalanyer kuterima... berkata...

rm140

Usharapa!!! berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Usharapa!!! berkata...

adus..nak jeling gak nie..

rm150 rasanyer..

ayuselalu berkata...

rm160

SoFiaHBEE berkata...

ok nak teka jugak..

rm135

sarah berkata...

Sarah teka..

rm145

izan cute berkata...

Izan cuba jugak...


rm155..

segalanyer kuterima... berkata...

teka.......


rm125

zai kulim berkata...

zai singgah kejap sbb nak try teka jugak..

rm200

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin