15 April 2010

Award & tagging time with 5-FIVE-KHAMSAH

Cam bear kat umah aku jek...;-p


Anyway tqvm to meera da'cute kerna memberikan award ini utk mereka yang melawat blog beliau..... Tapi syaratnyer kena buat tag... huhuhuhu. Lamer dh tak layan tag...

meh2 kiter baca meh...








Nah Syarat-Syaratnya:
~Copy award ni macam dapat Grammy Award. @done..
~Bagitahu siapa dan link blog pemberi award ni. @ done. kt ats tue yek..
~Tajuk post korang mesti ada perkataan 5-FIVE-KHAMSAH- :) @ done....


1- FIVE name that people call you
abang sayang & 4 orang opis budies..
2- FIVE important dates in your life-
hmmm.... banyak nie.
3- FIVE things that you done yesterday-
blogging, facebooking, working, washing & eating... ;-p
4- FIVE ways to be happy
berfikiran positif, ikhlas, senyum, ketawa & sihat
5- FIVE favourite movies-
hmmm....... ape yekkk
6-FIVE favourite hobbies
blogging, jahit manik, membaca, tgk tv, tidoooo zzzzz
7- FIVE favourite people-
mmmm.... semuanya peberet as long takde masalah..
8- FIVE favourite places for vacation-
mekah, switzerland, sabah, langkawi & mmmm......
9- FIVE reasons you answers the survey-
kena ader reason ke..????
friendship, friendship, frienship, frienship & frienship.....
10- FIVE persons to tag-
Untuk semua yang melawat blog saya.. silakan.....






Asamgaram : selesai sudahhhh...!








Tiada ulasan:

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin