20 April 2010

Boys Over Flower...

Hari nie, masuk jek opis kedaung nyer mangantuk. Terlelap kat mea sendiri yang betul2 mengadap pntu masuk opis... Agak2 ader ke orang masuk opis time aku terlela tadi yek..huhuhu.

Ngantuk & keletihan seharian berendam kat Bukit Merah Laketown semalam. Walpun keletihan, sangattt beshhhhh..!

Tapi ku tahan gak mater nie, walaupun masih mengantuk. Lom lagik sempat menjamah ape2 lagik coz nak kuar takde orang nak dok tunggu opis. Orang lain semua cutiiii... Aku jek yang semangat keje. dah ngantuk beo, aku bancuh 2 paket 3 in 1 nescafe. Sangat takut utk maelan masuk mulut... Kafein yang berganda2 tue.. Tapi, ngantuk punya pasal...

Terus aku ngadap cerita korea nie...



Aku tengok menda alah nie dari mysoju. Version korea of Meteor Garden... Aku penah tulis pasal nie kat sini.

Meteor garden tue aku dah layan beruluh kali, tapi still sedih cam 1st time tengk. Yang nie aku baru nak tengok full version betul2. Ari tue tengok sekerat. Tapi, serius ceritanyer sedih gak + kelakar jugak...

Kat sini tajknyer Boys Over Flower, tp yang kat mysoju tue, boys before flower.. Maner 1 betul daaa.. Lantak ler, ceritanyer samer jek. Naper nah tajuknyer lain lak...

Jom layannn.........







4 ulasan:

zilla berkata...

akak..
sebelum publish sile betulkan kesilapan ejaan.. kesilapan merata2.. ahhakkkkk!!!

Nietanozie berkata...

hampeh zila... sejak biler ko jadi cikgu nie..hehehe.

Tapi anyway, akak admit la benda tue kan.. tq...

zilla berkata...

mauu nyer idak.. kekadang sy main teka teki ape sebenarnya perkataan yg betol.. ahah.. nway, BM sy mase SPM dulu A1..pls noticed.. ngahngahngahngahngah....

Nietanozie berkata...

hahaha...
sebenor nyer saje jek nk nguji minda...

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin