13 April 2010

Melepaskan amarah..!

Tajuk tak hengattttt.........


Bukan la marah ape pun sebenarnyer, tapi marah kat pin2 boling tue ha. Susah beno nak strike.. Ish..!





Main boling 1 dari peberet sukan aku.. Tapi sbb tmtnyer jauh dan takde geng dah nak g main.. Aku jarang sangat men boling dah.... Dedulu ader gak tournament2.. Walopun kalah, tapi syok ooo biler dapat men boling nie.

Sebab sukan kebangsaan Jabatan dah makin dekat, skang memang tengah sibuk membuat sesi select me'nyelek' (bahasa hancur.. jgn di ikut..) untuk semua game... Last week depa buat selection tuk boling...

Aku sesaje la menyibukkan diri.. Bukan mencuba nasib pun, sebab tahun2 sebelum nie aku pegi memang memanjang jek tak lepas.. Tapi aku pegi sebab aku rinduuuuu mau melemporrrrr. Aku tau camner tahap aku, tak konsisten langsung. Kejap kang ok, jap lagi kang tak mau pulak...

But, Tanpa disangka-sangka

Tetiba lak kali nie ranking aku naik.. my name at the top 5... Cam tak caya lak sbb 'star2' yang lamer ader gak main... Anyway, alhamdulillah.. Tapi, still kena buat 1 lagik selction untuk zon. Ari tue baru selection negeri..

Kalo nak jadi player kena training, kalo tak memang saje jek g selection..Tapi, mano ado maso.... tengah2 busy nie....

1 benda yang harus saya admit, main boling nie kekadang ikut luck gak... Tak semestinyer kiter main hari nie samer ngan kiter main semalam. Mesti berbeza.. Kadang dalam 1 game tue, 'frem' kiter juga berbeza.. Itu harus diterima...




Asamgaram : 22/4 - Alor Staq here i come... Leh ke main nie yek..? huhuhu.













2 ulasan:

joegrimjow berkata...

jom lawan bowling jom

Nietanozie berkata...

jommmmmmm..........

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin