13 April 2010

Panas....!!!!!

Dugaan tuhan untuk umatnya...

Minggu nie, cuaca panas 1 macam jek aku rasa... Kalo leh nak tido dalam bilik air.. Panas punyer pasal.. hehehe.

Air cond keta pun dah rasa cam tak sejuk.... Pegi kedai aircond suh cek, depa kata ok lagik. Gas pun banyak lagik... Tapi, semedang jek air cond tue lambat beno sejuknyer.. Aku suspek masalahnyer sebab cuaca yang panas skang....



Di petang yang panas, di temani sepoi2 angin laut, sedap jek tekak dilalui ABC dan laksa... Ini bukan ler gambo panas semalam, tp gambo di musim panas 2 minggu sudah kot. Masa aku g kursus kat lumut...

Petang2 tak tau nak buat aper.. Cari la ABC, ada lak laksa.. sodap lak tue laksanyer.... habis semangkuk... burpppppppp.




4 ulasan:

Mr Rulez berkata...

skrg mmg panas..rs nk bogel jer..hek3
alaa..tgk laksa tringat laksa utara..mgindam terus..hoho

kisahsensasi berkata...

wow.... tengok ABC tue nampak cam besh jee... banyak aiskerim tue

Nietanozie berkata...

mr rulez : kalo ngidam kena g carik gak...hehehehe

kisahsensasi : memang beshhhhhhhh... tapi itu share, nak ngabihkan sorang tak mampu, banyak sangat... Laksa takleh la share... tu pun nyaris2 tak order lgikkk. shedapppp...

cintaqaseh berkata...

hye.musim panas ni mmg menguji kesabaran sungguh.asyik berpeluh.tak selesa..aneway...nmpk sedaplah ABC tu...nyuumm

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin