15 April 2010

Rezeki jangan ditolak...

Ingat tak lagi entry nie, itu je la rezeki pagi semalam...megi..



Tapi rezeki saya di belah petang sangat murah..... Sambil buat keje, dtg staf bawak air barli ngan kacang... sambil layan keje, layan kacang gak...



Pastu abis keje, ada lak jemputan makan2 sempena meraikan perpindahan 1 staf kat sini ke tempat lain. Secara tradisinyer, makan2 cam gini opis yang arrange kan. Tapi, sebab staf nie sempat berkhidmat kat cawangan sini tak sampai 3 bulan pun, jadi dier offer nak belanja makan...



layan kan jek...





Gambo kat atas dah membayangkan mewahnyer makan petang semalam... Frankly speaking makanan aku cumer bagi 2 bintang dr 5, tapi abis gak sepinggan nasik. Katanya freeeee.....

Udang goreng tepung, ayam apa ntah masak kicap kot, kailan ikan masin, tomyam, telur dadar, ikan siakap 3 rasa, air bandung & tembikai.

Banyak lebih, siap tapau lagik.. Tak yah aku masak...;-p

burppp...Alhamdulillahhhh.

Asamgaram : Ader sesaper nak belanja makan lagik... Waaaa maner pegi diet aku nie..?

2 ulasan:

ardinihumaira berkata...

oiii lazatnya.. lapar pulak dni rasa

Nietanozie berkata...

dini : tengok memang sedappp...

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin