30 April 2010

Terima Kasih Semua


Alhamdulillah... DipanjangkanNYA umur ku agar aku dapat terus menjalani kehidupan... Semoga hari2 mendatang bakal dilalui dengan tabah dan penuh keredhaan.... Amin.

28 April datang lagik....

Terima kasih untuk semua yang mang'wish' aku... Banyak2.... Terima kasih tak kira la aper cara pun... Ader yang ym, ader yang sms, ader yang melalui FB, ader yang call... Terima kasih atas doa dan ingatan kalian.......


Dan... Ader jugak yang belikan kek untuk aku... Opismate aku belikan kek.. TQ very much... Tapi, aku malu nak potong2, nyanyi2.. Ate udah kutai....
Sudahnyer aku bawak kek ke dapo time deme semua tengah busy... Aku bukak dan potong teus.. hahaha. Takde saper ngadap. Aku sengsorang jek.. Pastu ajak makan semua. Sonang....




Asamgaram : saya sgt bahagia dikeliling sahabat, keluarga, kengkawan yang membahagiakan... terima kasih....



4 ulasan:

Aiza berkata...

happy bday =)

Suzie berkata...

alamak terlepas nak wish.nway HAPPY BIRTHDAY darling!!! :-) many happy years to come hopefully......

hajarus berkata...

happy belated birthday kak... semoga dipanjangkan umur & berbahagia selali :)

cantiknyer kek tu...

Nietanozie berkata...

aiza, suzie & hajar - TQ very much.. amin.

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin