30 April 2010

Mati sudahh.....!

Kadang2 kiter terlupa dan terlalai ngan benda kecik2 kan.....


Korang tgk lesen mandu aku tue... Dah mampossssss... Jauh perjalanan aku dgn lesen yang dh expired nie..

2 minggu sudah, abah ajak g kenduri kawin kat Sg. Buloh, tapi anak2 yang lain tak berkesempatan.Mr. K, pun tak dpt g, keje. Jadi, aku sebagai anak mithali lagik solehah (;-p), mengoffer diri la bawak parent aku g..

Maser aku drive tue, tak jauh pun lagik.. Dalam kawasan taman gak, aku dah terasa lesen aku dah mati. Tapi, aku malas nak check. Kalo aku tgk kang, org tua aku ader kat sebelah kang, langsung depa tak bagi aku drive. Sedangkan kami dah dalam perjalanan pun.. Kesian lak kat depa, tak jadi g lak... Aku belasah je la....

Sampai la semalam aku tgk lesen aku...

KOMPOM.....!!!! Hahaha...

Pagi nie aku tgk lak kat Portal JPJ. Tak pueh hati lagik tue...hehehe. Sah soheh. Minggu depan kena idupkan.. Skang aku nak hidup seperti org kaya, g maner2 semua org drive. Aku takleh nk dirve dgn alasan lesen aku mati.. hahaha...

By the way, korang nak check lesen pun leh jek pegi portal JPJ tue Mcm2 ader. ingat nak check saman sekali, aku lupa la username aku.. Lain kali la...












4 ulasan:

hajarus berkata...

nasib baik selamat pergi & pulang kan kak... jangan luper g idopkan lesen tu tau kak... :)

Nietanozie berkata...

hehehe... berhati2 bawak keta ari tue.. alhamdulillah. Tuan & Mem besar ader, maer leh bwk laju2
tq hajar.

zilla berkata...

aleee...itu ari sy punye lesen 7 bulan mati.. langsung tak pasan.. lebih best serata malaysia da sampai..wakaka

Nietanozie berkata...

akak cepat insaf la dari ko... hahaha. ko lambat sikit sedornyer.

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin