26 Julai 2013

Barley Peanut Candy

sticky post, untuk cerita baru teruskan ke bawah. TQ


Saper yang hidup zaman kanak2 pada tahun 80an - 90an... Mesti korang ingat gula2 nie tak...? Ingat tak..? Kenangan kan....


Kalo dibukak isi dalamnyer, begini la ropenyer.... Dan korang ingat tak lagik kat dalam tue ader lapisan kertas nipis yang boleh dimakan.... Ingat tak...?


Tue la gula-gula zaman kocik2 den... Orang panggil gula2 udang, ader gak yang panggil gula2 bantal. Aku panggil cekelat bantal... hihihihi...

Tapi tue dulu......

La nie dah ader gak cekelat bantal nie... Lebih sedap, lebih besar, lebih enak... Sekali makan terus ketagihan tahap melampau....

Nie la diernyer... Barley Peanut Candy.


Rasanyer lebih kurang sama, tapi yang nie lagi sedap, kurang manis.. Dari tekak aku la, tekak korang tak tau ler. Tapi seriously, memang sedap... Asyik la mengunyah benda alah nie sambil menonton tv, sambil layan blog, sambil layan fb....


Korang tak teringin nak cuber... Saya jamin benda nie sedap. InsyaAllah. Saya dah makan dan saya suker. Sebab saya dah makan dan saya suker saya rekomen kat anda2 semua... :)


Maner nak dapt....?

Sesiapa yang berminat leh tinggalkan komen kat sini, atau email pada saya di nietapah@gmail.com. Selain tue leh gak add saya kat fb Nieta Nozie.. Tapi, nak cepat korang include sikit mesej barley peanut candy.. InsyaAllah saya reply. Kalo tak tulis mesej tue, kemungkinan besar akan dibiarkan sepi sekian lama baru di accept...hehehe.

Harga untuk barley Peanut Candy nie..
250gm - RM 8.00
500 gm - RM 15.00
1 kg     - RM 30.00

Untuk pembelian yang lebih banyak, boleh dibincangkan.... Email je kat saya di nietapah@gmail.com

Jugak sesuai untuk dijadikan door gift tuk majlis perkahwinan, hari jadi, pertunangan dan sebagainya. Kalo tuk perkahwinan @ pertunangan selain door gift leh jugak jadi sebagai hantaran.... Sesuai sangat dihidang pada musim2 perayaan cam hari raya... Ganti kuih raya, kompom tak membazir @ masuk angin selagi tak dibuka plastik tue....

Skang nie musim nak raya... Jadi order untuk raya sedang dibuka sehingga 30/7/2013 untuk memudahkan urusan penghantaran dan pos. Jangan ketinggalan yek...

Jangan lepaskan peluang keemasan ...:P hehehe.

Komen jek kat sini, nanti saya respon. Atau terus email saya di nietapah@gmail.com. Selain tue leh carik saya kat fb nieta nozie....
Selain tue boleh jugak sms @ wassup 012.5403644

Selamat mencuba...:)


4 ulasan:

[z@ck] berkata...

nostalgia betul coklat udang tu =)

Tanpa Nama berkata...

But the next thing which will definitely come to your mind is
on which specification you want to develop your website - content based website, graphic based website, etc.
Obviously a very clear intention of this type
of site is to earn an income and could also signal to readers that they are not the focal point.
Mc - Coy said that the business was originally a school project that is now blossoming into an actual business.



Look into my blog post The Design Entrepreneur Free Download

Tanpa Nama berkata...

But the next thing which will definitely come to your mind is on which specification you
want to develop your website - content based website, graphic
based website, etc. Obviously a very clear intention of this type of site is to earn an income and could also signal to readers that they are not the focal point.

Mc - Coy said that the business was originally a school
project that is now blossoming into an actual business.



Also visit my web site: The Design Entrepreneur Free Download

Tanpa Nama berkata...

Ultimately, this ruined the entire story for me and it
almost made me turn people away from the film. In 2009 Deadmau5
was nominated for a Grammy for his remix of the track "The Longest Road" by Morgan Page featuring Lissie in the category
of "Best Remixed Recording, Non-Classical"In 2010 he won a Juno Award in the category of Dance Recording
of the Year for the album "For Lack of a Better Name".
· The 3D technology in "TRON: Legacy" was developed post-"Avatar" and represents the most advanced in the world today.


my website ... Daft Punk – Random Access Memories (2013) download -torrent

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin