23 Julai 2013

Hasil shopping semalam


Semalam aku dh excited kabo kat sini aku nk g shopping baju anak2 kan... Aku dh cakap aku redho je la aper yg jadi.. kan? Berserah jek semalam....

Walaupun redha aku tetap kuciwa coz aku tak dpt langsung menempah walau sehelai baju pun utk anak2 aku.. huhuhu.

Memula aku berkenan kat baju yg nie.....


Depa upload jek terus anto form... Ingatkan dh jadi org pertama la... tp tidakkkkk. Stress i. Tokey dier reply dh sold out. tak sampai berapa minit jek.. sakit hati i... hihihi

Pastu aku jenguk yg lain. Tapi maser memang dh target tak dapat pun. Anto lak form utk baju yg nie.,..


Tepat jangkaan aku... tak dapat jugak.....

Makne nyer kena usha lain la baju anak2 nie... frust tk dpt baju yg kiut  miut nie...

Tuk tokey LillmissT, taknak ke buat restok utk i.. sian kat anak2 i, takde baju raya la tahun nie.. huhuhu.






2 ulasan:

waniey berkata...

i dah isi borang siap2 jugak ble dia upload trus hantar. x dpt jugak.dia buat sepasang je kut utk setiap design.

Nietanozie berkata...

kan... tress tul. dok pujuk lillmisst suh tambah stok.. nak ke dier buat yek...

dr tahun lepas cuba dptkan bajku dier.. tak dpt jugak.

jahit sendir je la... huhuhu

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin