17 Julai 2013

7 Ramadhan...


Nie menu semalam... Menu berdua laki bini + anak sorang. Emak berbuka di surau. Nasi goreng pedas dan nugget. Untuk aina nasik goreng tak pedas la...


Blogger lain yg upload gambo iftar mesti amik gambo sebelum makan kan... Aku dh kenyang berbuka baru amik gambo, kalo sebelum makan tangan gigil2 lapo gambo jd tak cantik...hihihi.

Semalam takde membeli kuih langsung.... Ingatkan nak membungkus balance inti karipap yg ader dlm peti ais guna kulit popia. Tapi takdan nampaknyer. Takde la desert tuk semalam...

Tapi aku belasah nie buat desert.. Barley peanut candy ngan chocodate. Alhamdulillah...


Aku memang jual 2 benda alah nie... Dah bukak order tuk raya jugak. Saper nak meh2 jgn malu dan segan order yek... email kat aku yekkk. Stok agak terhad tahun nie.. saper cepat dier dapat.:)


* nietapah@gmail.com






2 ulasan:

JunAina berkata...

Saya biasa beli sebab bila sampai rumah dah pukul 7 lebih. Sedih.

Nietanozie berkata...

xpe la sis... beli ke masak ke, janji ikhlas...
selai mampu nak masak sendiri jek...

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin