20 Februari 2012

Alasan dan Kenyataan....


Kesat peluh dulu.... *fuhh....

Baru pas mencuci sawang...(jangan percaya sgt...:)). Lamer sungguh terdiam sepi blog nie...

Alasan nyer... Super duper busy.. Sampai nak senyum pun tak sempat.... Hidup pun cam dah porak peranda... Balik umah badan letih, otak penat. Minggu lepas memang jarang masak, tapi rajin menapau jek... Letih punyer pasal..(Malas kot...!). Semua nyer jadi tk menentu sampaikan ader orang merajuk hanya kerna cucur... Hadap je la.. Mak tak kuasa nak pening2 kepala pikir dan memanjangkan masalah.... Boikot kat cucur seminggu dua nie.... :)

Sebetulnya, belum settle pun masalah pejabat nie... Kepala masih berat ngan urusan kerja. Tapi, hidup kena teruskan.. Kena gak bersosial, kalo tak tak tau la camner dah rope. Harus la mcm kera sumbang jek... Orang cerita pasal nie, tak tau, cerita pasal tue tak tau.... Ape pun tak boleh...:). Jadi atas alasan itu, kena la jugak ngadap muka buku & blog. Bisnes pun tonggang langgang jadinyer dek kerna kerja yang perlu diutamakan dulu..... *IKHLAS....

Tapi, kenyataan nyer aku tengah menyampah ngan komputer nie... Nape ntah semakin bengong lak aku rasa... Biler bukak blog guna IE (sila jangan ketawa yekkk..... aku tau ketinggalan zaman..) bhgn follower dan comment idak kelihatan... Guna la browser Mozilla, payah beno la pulak nak upload & tulis entry... Ape ke hei nyer.... Sudahnya tutup blog, buat benda lain.. Padan muka...

Dah la tue... Nie sekadar entry mencari mood.... Mungkin dengan entry nie, mood akan mencanak2 naik dengan harapan tabung nuff pun mencanak2 jugak....


eh! blogging kena ikhlas... :)






Tiada ulasan:

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin