30 Jun 2010

Berita Itu, Berita Gembira

Ntah ler, tak tau camner nak mula... Memang sekarang kebluran aku sangat terserlah. Jap... Tarik napassssss........lepas... Tarik... lepas..... ok, lets mula...

Perkahwinan aku dan Mr. K, alhamdulillah telah menjangkau usia 7 tahun. Entry sebelum nie aku dah story mori bab nie. Tapi, sepanjang perkahwinan kami belum dikurniakan cahaya mata. Rezeki itu belum kami kecapi...

But, menjejaknya usia perkahwinan 7 tahun kami diberikan berita yang sangat gembira. Syukur alhamdulillah... Nikmat itu bakal kami kecapi. Sesungguhya Allah itu Maha berkuasa, Maha Mengetahui, Maha Besar.... Kami redha dengan dugaanNya dan kami bersykur dengan nikmatNya. Semoga semuanya berjalan lancar dan dipermudahkan.

Masih terlalu awal untuk cerita panjang berjela.... Tapi, kami sangat2 bersyukur dan berharap semuanya akan selamat, dan saya akan melalui kehamilan yang mudah dan lancar. Thanks a lot utk semua yang mendoakan kami sebelum nie, memberi kami kata semangat. Sukar nak digambar dengan kata2.

Itu ler sebab utama ngape aku memanjang takde mood skang... Da harapnyer semuanya akan pulih sikit masa lagik...

Asamgaram : Banyak jugak air mata yang gugur dgn berita ini. Semuanya air mata kegembiraan. Syukur sangat2 atas kebahagian yang Allah kurniakan.







13 ulasan:

kodok hijau the ghost writer berkata...

org mengandung ni kena banyak bersabar dan, selalu berdoa.. insyallah dapat baby comel

adik ko berkata...

aku ler org yang menitik air idung tu kuikuikui. Congrat long... Jaga anak buah ku sebaik mungkin, Jangan buat keje berat.

wachak berkata...

Tahniah atas berita gembira ini. Selalu mkan kismis ( doa )dalam bilangan ganjil ( setiap hari ) supaya ank tu cerdik. Selalu minum air soya ( buat sendiri lagi bagus ) untuk kulit baby yg gebu dan licin. Kenapa x percaya ya. percayalah :)

Yours truly berkata...

Salam

TAHNIAH... take care ye..

zilla berkata...

tahniah kak.. moga kebahagiaan itu sentiasa mengiringi hidup akak selalu.. :O)

kawie2020 berkata...

wah!!!! dah berisi ek? tahniah yer... semoga semuanya selamat yer...:)

kulop ludin berkata...

jangan ngidam nak tokak slipar udah le yea...
huhu!!
tahniah mike!!

Suzie berkata...

tahniah...citerla sket apa rahsia selepas 7 tahun berusaha?i'm looking forward to know it sbb kan kita ni setahun setengah pun mcm dah rasa lamaaaaaaa :(

hajarus berkata...

congrat kak... Alhamdulillah.. wow bestnyer... harap2 pasni rezeki hajar plak la... Amin.... doakan hajar yer kak... ;d

itu lah berkat kesabaran kan kak... ade hikmah disebalik semua dugaan Allah.... moga hajar jg akan terus bersabar menanti rezeki yang 1 ni dr Allah juga...

Ibu Mifzal Arsyad berkata...

tahniah...n jaga diri k..

shi3la berkata...

Syukur Alhamdulillah..moga semuanyer dipermudahkan..

tahniah yer..bayakkan berehat dan membaca Al-Quran Nur Karim.

Ms AiReEn MoHd berkata...

amin alhamdulillah akak...da bape bulan...eryn pun da tau result....insya allah thn depan kalau ade rezeki....akak edd bile?

lame akak tunggu kan...7 thn akhirnye...eryn pun lame gak tunggu sethn lebeh...menangis dan sujud syukur biler tau...cume lum announce kat blog..sebab baru lagi...da masuk trimester dua insya allah eryn baru nak bg tau...doakan eryn gak ye kak...alhamdulillah syukur....

cik zilla berkata...

link blog baru sy..

http://fuzzy-zilla401.blogspot.com/

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin