25 Mei 2011

Konsisten

Ish...
Lamernyer terbiar blog nie. Camner yek nak konsisten dalam blogging skang nie... nak menyusun masa payah beno dah.

Kat opis memang skangie tak macam dulu dah. Meja sentiasa penuh ngan fail. Nak ngadap blog, payah sungguh. Kalo bukak pun lalu jek. Nak menyinggah buat entry memang la payah.

Kat umah pun gitu. Balik umah mcm2 keje kena adap. Kalo tak ngadap keje pun, balik umah dah letih. Alamatnyer terbungkang seawal malam... huhuhu.

Kena buat time table la... Cam bebudak tue. hehehe

Saya suka berblogging. Saya suka membaca blog orang lain. Saya suka menjenguk blogorg lain... Tapi skang saya takde maser... Kukuhkan alasan saya....? hehehe. Orang lain, keje jugak, anak 4,5 orang..blogging jalan gak... Nie anak baru sorang...hehehe. Miss alasan sungguh.

Sedang mencuba utk konsisten skang nie. banyak benda nak cerita. HP pun dah mula klik2 balik tuk penuhkan blog. Tapi, tuan tanahnyer pulak kedaung skang...

See u next time la. Nie pun kejap jek. Curik2 maser keje.

Layanzzzz....




1 ulasan:

kulop ludin berkata...

peh... lama teman nunggu update tuan tanah.....
tapi rasanya, la nie.... sibuk tapi menhiburkan dengan kehadiran insan ketiga!! tahniah2!!!

selamat berblogging ye!!!

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin