10 Julai 2009

Cuti-cuti Malaysia - Part 3

Cerita yang sangat lamer terengkalai....... takyah bebel bayak2, kiter layan gambo je la.... Not in a good mood to comment...boleh gitu....! hehehe

Lepas check out hotel terus melepak di Teluk Batik. Layan perasaan....huhuhu.


Melepak-lepak sambil mengadap laut.....




Ombak memukul pantai... tak amai yang mandi sebab ombak sedang 'mengganas'...
'Baywatch' asyik dk membunyik kan siren depa jek mintak semua orang berhata-hati.
.
.
Lepas boring dok ngadap laut + perut yang berbunyik2 mintak diisi maka kami pun beransur la pulang. Tapi on the way balik teringat lak kat Taman Paya Bakau nie, singgah2 ler menjenk kat sini.


Entrance..... Tempat nie tepi jalan jek. Senang nak carik.


Penghuni yang banyak di sini. Hati2, kadang main rampas jek makanan kiter.

Budak2 yang ceria berjalan-jalan di platform yang disediakan...

Dihujung platform...Muara sungai.....





Asamgaram : selesai sudah akhirnyer......



Tiada ulasan:

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin