23 Julai 2009

Fecebook



Sejak semalam aku dah terjebak dengan ini Facebook... Sebab aku dah jumpa kegkawan aku balik...Thank God! Aminn.......


Sebelum nie aku telah under estimate kemampuan Facebook nie. Aku ingat FB nie tak mampu tuk mencari kengkawan aku yang lamer aku rinduuuuuuu...... Tapi aku silap ropenyer.... Sebelum nie aku penah la masuk kat 1 laman web nie, tujuan yang samer la. Tapi hampa... Jadi sebabkan kehampaan tue jugak ler maka aku tak berminat tuk menggunakan khidmat FB dan laman web sosial yang lain(sosial katanyerr......:-)).


Setelah di'xplore' sikit2, maka sekarang aku mula untuk mengenali FB nie & mula jatuh cinta lagiiiii.....hehehehe. Hopefuly friendship yang dedulu tak kira ler maser SK Jeram Mengkuang, SM Hamid Khan & UTM, Skudai, akan bersambung balik........




Asamgaram : Kawan2ku moh ler kiter berjemaah makan tghari ke, malam ke...Tapi korang meh sini ler.....

1 ulasan:

ummu_hanis berkata...

sk jeram mengkuang? hihihi.
nice school. and nice kids too.
sentiasa di hati....

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin