03 Mac 2009

Hilang Idea.....

Sebenarnyer pagi nie dah set nak cerita pasal benda lain kat blog nie. Tengah2 nak sign in masuk blog dapat ler pulak panggilan....Adoiiii. Minggu depan aku akan terbang jauh dr Malaysia (takde ler jauh maner pun). Ingatkan sebelum pegi leh la rilek2, lepak2,tenangkan fikiran. Tup2, lain lak ceritanyer....

Actually, panggilan yang aku dapat tue dari BIAD Risda... Depa nak buat audit kat cawangan aku mulai 17/3. Aku lak 10/3 ader kursus, pastu 11/3 - 16/3 aku cuti. Masalahnyer depa dah senaraikan semua laporan yang depa nak. Senarainyer boleh buat mataku berpinar....

Kelam kabut la aku dibuatnyer. Barang ader sikit2 lagi nak beli. Ingatkan sok nak cuti. Tapi dalam keadaan mcm nie, camner aku nak cuti. 2 minggu sudah baru jek abih audit dalaman syarikat masuk. Nie dah audit RISDA lak. Nasib baik laporannyer boleh la dikatakan updated. Cumanyer kena cek balik la ngan kerani kewangan aku, samer ke tak laporan kami......

Memandangkan masa yg semakin cemburu ngan aku yg nak gi bercuti nie...;-P, aku kena gigihkan semangat aku untuk sediakan semua benda yg depa nak. Kang kata cawangan tak bagi kerjasama lak.........hehehe...


Asamgaram : camnie ler keje makan gaji....kuli sepenuh maser...;-)

1 ulasan:

Senotip Synte berkata...

terpaksa la yeop ... keje makan gaji pun nama nya ... sabo je lah

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin