04 Oktober 2011

Alasan Munasabah Mengapa Blog Dah Bersawang

Tajuk panjang berjela.... :), tapi cukup untuk meneragkan maksud post ini...:-

1. Kesihatan => Lepas raya kesihatan agak mendukacitakan. Bukan sahaja kesihatan tuan tanah jek, tp junior jugak menghadapi masalah yang sama. Mula2 anak dara demam lepas raya, pastu bersambung sakit mata lak. Dah anak kena mak ngan abah pun wajib merasa jugak. Rasakan, dah dekat 3 minggu sakit mata tapi belum recovered sepenuhnya. Sib baik anak kena tak kritikal. kalo tak nangis mak,

2. Workload => Sumpah tak tipu. Dari ujung puasa sampai la ujung syawal. keje bertambun2. Sangat stress biler semua benda datang serentak, tapi aper nak buat. Kena harunf jugak.

3. Pindah => Bukan pindah umah, tapi pindah opis.... Memang sakit jiwa raga biler mana kerja tengah bertambun masa tue jugak ler kena pindah. Tak dapat dielakkan. Jadi saya punya alasan kukuh untuk tidak membantu kerja2 pemindahan....;p. Meja sendiri kena sendiri pack jugak, kalp tak kang tak tau maner campak fail. Penyudahnya, meja aku adalah meja yang terakhur diangkat dan meja yang pertama penuh semak diopis baru.. Layannnnnnn jek.

4. Mood Raya => Ingatkan kejap jek mood nie, tapi rupenyer lama betul dok bertapa dalam badan. Betul2 habus syawal baru kuar posting baru. raya sakan betul.....


Itu je la... Harap2 alasan hanya tinggal alasan jek.... Perjuangan harus diteruskan. Hidup Malaya...!

Tiada ulasan:

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin