03 Mei 2013

Jom Holiday..!


Campak jauh2 rasa malas...... shuh..shuh..

Meh update blog pasal holiday sebelum aku lupa apa dah jadi.

1 beg besar utk keluarga kecil kami. + 1 beg sandang. Takmo angkut byk2 beg kang susah nak manage dengan 2 org budak kecik. Tapi sekali angkat patah pinggang.... 19kg... Tue baru pegi. Nanti balik tgk pulak brape kg...;)


Budak nie excited terlebih nak g holiday. Nak naik kapal terbang katanya.


Kitaorg bercuti ke Sabah, lepak kat Kota Kinabalu. Pegi dengan group opis. Perancangan nya dah lama, tiket dah amik tahun lepas lagi. Kitaorg pilih tarikh nie memandangkan 19/4 ari tue public holiday kat perak, jatuh pulak hari jumaat jd takde la kena amik cuti banyak beno.

Flight kitaorg jam 9.25 mlm hari khamis. Jalan malam la kami. Sampai sana udah pukul 12 lebih. Takde ke mana, bas amik kat airport, check in hotel pastu tidoooo....

Kitaorang lepak kat Kinabalu Daya Hotel. Kat bandar Kota Kinabalu. Hotel biasa2 jek tp sangat stress biler dlm bilik air takde paip nak cebok atau nak amik wuduk. Sib la jugak dier bagi gayong, tp tak best la..... :p

Mula2 dulu maser amik tiket nak ajak mak abah sekali... tgk pulak pakej depa, agak mahal la jugak. Terus cancel, lain kali dtg ngan family lah. Tapi, kebetulan adik aku g indon pulak. dier angkut sekali mak abah.. ok la tue. jauh sikit jalan.








Tiada ulasan:

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin