16 Mei 2013

Syndrom Gelak Sakan





Saper layan Hot FM...? Sila angkat kening... :)

Memang gelak sakan sepanjang jalan kalo layan Am krew nie... Ader jek modal depa nie...

Antara sindorm g ketara
* Pasang radio kuat2.. Kang slow2 tak dengor depa cakap per. Bukan setakat tak dengor, tapi tak paham sekali sebab kekadang depa cakap sambil gelak... korang paham tak...? hehehe

* gelak sengsorang dalam keta. Bukan tahap gelak tersipu2 malu yek, gelak sakannnnn. Ketawa beso dalam keta pun bukan ader org kisah kan... hihihi. Jgn orang keta sebelah kata kiter mereng sudah ler...

* Kalo dah sampai destinasi, tp conversation atau segmen tak habis lg, maka akan duduk la dlm keta sampai selesai. Cth kalo panggilan hangit, ngam2 mula panggilan hangit aku sampai kat destinasi, maka dok la dlm keta sampai habis... Naik opis, tgk2 punch merah... muahahaha. Parah nie.

* Kisah2 pagi tue boleh jadi topik perbualan...

* Lebih parah, kekadang sambil buat keje, teringat benda2 yg lawak dlm hot FM AM krew pagi tue kompom gelak balik. of coz ler gelak sengsorang kan... hahaha

Saper ader mslh yg sama ngan aku..????
Tahniah anda juga pengidap sindrom yg sama... kihkihkih
















Tiada ulasan:

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin