30 Mac 2013

Kopi Purple

 *STICKY POST YEK, CERITA BARU BAWAH SIKIT*

 Purple itu romantik... Betul ke???

Kopi purple nie sedap... Itu kompom!!!!

Nama kopi nie Haida Kamaruzzaman Collagen Cappucino atau lebih mesra dipanggil HKCC...;-p



Kopi nie kopi kesihatan. Kopi yang ader herba, collagen dan juga vitamin C. Cukup dalam 1 sachet. Bancuhan nya 1 sachet untuk 1 cawan. Kalo korang nak pekat guna cawan biasa tue, tp kalo nak banyak guna mug... :). Saya suka guna mug, sebab dapat minum banyak sekali tapi rasanya tak terjejas sangat pun. Sedap... (sambil tulis terasa kat tekak, telan air liur...hihihi.). Parah.


Antara Bahan-bahan dalam HKCC

  • KANDUNGAN HKCC :Biji Kopi Terpilih,Krimer Bukan Tenusu,Gula,Vitamin C,Ekstrak Guarana,Ekstrak Kaip Fatimah,Ekstrak Manjakani,Ekstrak Serapat.Ekstrak Mas Cotek 
  • COLLAGEN:Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus pada wajah serta mencantikkan tisu kulit.
  • VITAMIN C : Sebagai anti biotik bagi mempertahankan sistem immunisasi
  • GUARANA : Memperbaiki sistem penghadaman dan awet muda.
  • KAYU MANIS : Melancarkan pengaliran darah serta mengurangkan glukos dalam darah dan kolestrol.
  • KACIP FATIMAH : Meningkatkan aura wajah,melewatkan penuaan serta mengembalikan kecerdasan tubuh.
  • MANJAKANI : Melicin dan memelihara kulit,mengecut dan mengetatkan rahim serta peranakkan wanita
  • SERAPAT : Memperbaiki dan menegangkan tisu badan,menegang dan mencantikkan kulit serta menguatkan otot dan sendi
  • PERHATIAN:COLLAGEN ADALAH DARI SUMBER MARINE IAITU RUMPAI LAUT BUKAN DARI BINATANG.
KELEBIHAN PENGAMBILAN HKCC:
  • MENGURANGKAN GARIS2 HALUS DI WAJAH SERTA MENCANTIKKAN KULIT
  • MENGIMBANGI BERAT BADAN YANG LEBIH IDEAL
  • MENSTABILKAN HORMON WANITA DAN MENINGKATKAN KECERDASAN TENAGA SEPANJANG HARI
  • MELANCARKAN PERJALANAN HAID WANITA
  • MERAPATKAN HUBUNGAN INTIM SUAMI ISTERI
  • MELAWASKAN PERKUMUHAN/PEMBUANGAN AIR BESAR/NAJIS
  • MENGURANGKAN SAKIT SENDI DAN KEBAS 

Siapa yang boleh consume HKCC nie..?
Siapa saja boleh minum, lelaki atau perempuan.

Tapi, ader jugak yang tak boleh amik yek. Antaranya :
1. Mereka yang ALERGIK KAFEIN dan MARINE SOURCE
2. Kidney problem..TAK BLEY!sbb?Sbb as we know KIDNEY PROBLEM musuhnya adalah HERBA.
3. Hyper tyroid..ini based on symtom..but for precaution better advise jangan amik HKCC yer sahabat2 sekalian.
4. Yang lain? orang yang RAGU2 nak amik.so korang takyah take a risk PAKSA amik jika tidak tahu medical history si polan


Testimoni diri sendiri :
1. Badan rasa ringan. Kurang letih.
2. Susu badan alhamdulillah... Maintain banyak sama cam baru melahirkan.
3. Makan dgn behave.,.. hihihi. Coz saya makan banyakkk. Sekali makan pinggan mesti menggunung, tapi biler amik hkcc, cemerlang la sikit perangai dalam bab makan nie.
4. kulit muka saya rasa cam lbh tegang dan licin walaupun parut jerawat lama masih ada. tidak rasa cam kering jek...

Nanti ader masa kiter buh testimoni dr orang lain yang mcm2 ada....
1. Darah tinggi boleh maintain
2. Ader yg consume, mengandung. Dengan izi Allah
3. Ader yang kurus
4. Ada yang boleh hilangkan migrain
5. Ader yg jadikan kulit lebih cantik...

Harga HKCC nie cuma RM39.90 sahaja.
Ada 20 sachet dalam 1 kotak.

*Kebanyakan fakta adalah dr page HKKC sendiri.

NAk order boleh add aku kat facebook :
personel : Nieta Nozie - https://www.facebook.com/nieta.nozie
Page : Nuramnizz shoppe - https://www.facebook.com/pages/Nuramnizz-shoppe/269913383093290

Boleh jugak email saya di nietapah@gmail.com



Tiada ulasan:

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin