04 April 2013

ward 2, kpj ipoh


Bersiaran dari wad 2, Ipoh Specialist Hospital.... dah 2 malam berada  kat sini dan in shaa Allah petang nie dah boleh keluar. cukup2 la dok spital. aje yang boringgg... hihihi

masuk sebab demam adik nani yang berpanjangan ari tue.... nampak
 mcm xde nak kurang, makanya kitaorg decide unuk bawak jumpa paed. cadangnya nak jumpa paed adik nani yg selalu tue, malangnya dier lak cuti ari tue. jadi terus la ke kpj nie. jumpa dr. liew, terus dier suh admitted sbb dada nampak penat dan ada bunyi yang kuat. nanti kiter story bab tue yek...

skang nie, little princess tengah tido. menjnggu untuk fisio pagi nie. bangun pagi td, bwk jalan2 kt luar, mandikan pastu tido balik. ibu keboringan. try connect guna laptop, gigih bwk laptop tue, tp mlg nya tak boleh pulak. tp pakai phone ok jek, guna network yg sama jugak. apesal yek..?

semalam kak long dtg ngan abah, opah ngan nenek. datang tolong tepukkan adik tido.... sweet sgt rupwnyer, x sampai 2 minit mula ngocah adik.

adik mmpk dh ok byk. cumer batuk agak kesian kalo kiter dengar. nyusu alhamdulilah,byk jgk. tapi walaupun byk, still kena perah sbb bengkak dusu yg terlampau. sakit sampai rasa cam nk demam mungkin sbb kakaknyer xde. boasa nyusu utk 2 org, kali nie sorang mmg sakit dibuatnyer. 2 mlm dok sini dpt lbh kurang 25 oz. byk jgk...







Fail aku nyusun gambo blogging guna phone nie. Caca marba jd entry nie. Lantak la blog aku.... Pepandai la korang buat interpretasi sendiri... Huhuhu


Adios la. Nyampah pulak nkmenyeting guna phone nie... Typo hrp maklum...





Tiada ulasan:

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin