08 Januari 2009

Water Filter




Kotornyerrr.........:-

Tadi aku mencuci filter Bio Aura yang aku pasang kat opis. Nauzubillah, sikit punyer kotor la. Filter nie dari seramik, asalnyer warna putih tapi warna putih dah hilang dek kekotoran yang melekat kat situ. Air kat Slim River nie teruk betul kotornyer.




Tengok tanganku yang gebu itu...... ;-), yang memegang filter tue, warna coklat tue melekat kat tangan. Tue baru 3 hari tak cuci. Ish...ish...ish.... Gerunnnnnn tengok kaler tue. Kalo tak tapis kan, semua tue la yang kiter telan tetiap hari kan........



Sembang2 : Nape yek dada nie kalo napeh rase tak selesa.........:-(

Tiada ulasan:

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin