09 April 2009

Pagi Yang Suram

credit to mr. gugel

Pepagi nie, jenguk jek blog nie terasa suram jek. Sesuram kesihatan tuan rumah yang tak stabil sepanjang 2 minggu nie. Badan rasa x sedap sejak minggu lepas lagi. Ari senin ari tue dah ambik mc. Ari selasa keje balik, ari rabu semalam g bantai mc lagi. Rasa x sedap beno badan nie. Ari nie demam dah kebah sikit. Mr. flu & Pn. batuk jek tak abih2 lagi. Sakit tekak jangan cakap ler, kalo bleh rasa nak masuk jek tangan kat dalam, pastu garu.....huhuhu.
.
Hubby pulak dapat mc seminggu. Bukan ler demam lak. Injured, lutut terpele'ot akibat ghairah sangat main badminton sampai salah landing. Udah ler jadi OKU sekejap. Skang nie bertongkat ler nak ke mana2. Tak leh ler g main badminton sementara nie. Kalo ikut doktor lambat gak nak elok betul2. Maunyer 6 bulan kot takleh main badminton dah.
.
Nak cari mood nak 'make up' umah nie ler. Tengok camner tahap kesibukan ari ie. Cerita jalan-jalan kat Sydney pun x abih lagi. Biler keadaan tuan umah camnie, umah pun jadi tak ceria gak. akan ku pastikan umah nie bertukar wajah sebelum jung mingg nie. InsyaALLAH.........
.
Asamgaram : Jangan culas2 makan ubat tauuuu..........

2 ulasan:

Yours truly berkata...

Semoga cepat sembuh ye..

Nietanozie berkata...

tq kak....
rase cam nak dok mah, tido. tenangkan fikiran.
tp, megenan keje kat opis nie, belasah gak ler dtg opis....

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin