16 April 2009

Uniform Baru


Kompeni Mr. K (hubby) dah mula mengedarkan uniform baru. Kalo kat KL dah mula pakai dah. Kat belah utara baru nak anto. Meriah betul kalernyer kalo nak dibandingkan dengan yang lamer tue. Harap2 tuko uniform gaji pun naik ler....(ada kena mengena ke...?).

Setiap taun kompeni akan bagi 3 pasang uniform, 1 pasang kasut & 2 pasang stokin untuk staff. Dalam almari kat umah tue dah penuh ngan uniform dier jek. Aku ingat ader dekat 10 pasang lagi tak bukak. Punyer ler banyak, aper aku nak buat yek....


Asamgaram : Ari nie Mr. K aku tue ader appointment ngan doktor.....

2 ulasan:

Umie berkata...

owh..dah tukar uniform erk...patut la tu ari aku round2 kat BP nmpk ade yg pakai uniform nih..ingatkan courier company selain pos m'sia tuh..hehehe

Nietanozie berkata...

tu la tu...
aku nengok dalm ABPBH ari tue je la. Maser posmen anto nama Artis Paling Popular. First time ler tue.

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin