10 April 2009

Rezeki Segera


Tadi g bank. Pastu jalan-jalan cari makan. Baru ku ingat ari nie, ari jemaat. Jadi kedai kat Slim River nie kebanyakannyer tutup sebab tukang handle kat sini majoritinyer lelaki. Ader 1 kedai makcik nie jek yang bukak, tp malangnyer lauk dah banyak abih. Semua orang tumpu kat sini jek kot.


Jadi aku dengan kecewa melangkah ler kaki balik opis. Masuk dapor. Pusing sana, pusing sini. Akhirnyer aku pun ambik keputusan tk mengisi perutku dengan cara yang sangat ringkas dan mudah.
...
...
...
...
...
...


Nie la lunch aku tuk ari nie. Alhamdulillah.......Burrrpppppp............... (opssss....)


Asamgaram : Aku sukekan hidup yang simple & ringkas......

1 ulasan:

Umie berkata...

hahaha..tetiba teringat masa keje kat IWK PBD dulu2 tu...time bulan puasa..i mean time off, takkan nak pi makan kat kedai kot kan..hehehe.. so, pi le ke giant (next block)...tujuannye pi beli maggi cup...then mengketedarah le kat pantry...1 pantry bau maggi kari sbb those girl yg off puasa pakat berjemaah mkn meggi kat pantry...ahhaha

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin