29 Mei 2009

Cerita Lamer - Lawatan ke Spital Ampang

Lawatan...????

Bukan ler lawatan cam rombongan sekolah ke hospital tue..Actually, melawat anak sedaraku yang warded untuk buat 1 minor operation. Semalam jek dok kat spital, condition dier lepas operation tue ok jadi tak perlu dok spital lelamer. Operation tak lamer pun, 2 jam jek.

Masalah budak nie, Nabil namenyer, dier ader mcm ketulan yang keras kat lutut dier. Jadi do buat operation buang benda tue & buat kajian tuk kenalpasti masalahnyer. Ader ler doktor buat diagnosis tp xyah citer la kat sini. Hopefully its just a normal 'ketulan' dan tak membawa apa2 mslh yang besar.


Wad 5B, Hospital Ampang

Ketulan yang dimaksudkan kat lutut Nabil

Budak manjaaaa.......

Dah sudah operation....

Sempat lagi melawak




Asamgaram : Kalo bukak gobok gambo nie ada banyak lg ceritanyer. Main pilih2 je la.....


Tiada ulasan:

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin