28 Mei 2009

Family Day - The Commitee

Ini anak arwah Yusuf, Habibah yang kami panggey Atok. Program nie melibatkan keluarga dari 2 anak arwah seibu sebapa, Habibah & Mat Sam. Tapi, Mat Sam dah lamer meninggal dunia. Jadi yang tinggal hanyelah atok. Umur atok dah mencecah 90 tahun. Alhamdulillah masih boleh bergerak & berjalan, tapi dah tak larat nak wat keje2 rumah. Skang dok ngan MIL aku.
Atok adalah penaung program nie. Nampaknyer dier gembira biler tengok anak, cucu, cicit & piut dier berkumpul walaupun korum tak berapa nak lengkap lg. Maser program tue pun, alhamdulillah dier sihat walafiat dan berpeluang nak sama2 sertai program yang telah diatur.




Ini pulak anak menantu Atok Bibah & arwah Mat sam. Ader yang dah meninggal, ader gak yang tak dpt datang. Untuk program nie depa bertindak sebagai Penasihat. Jadi kebanyakan program dirujuk ngan depa jugak.


Gambo barisan AJK bersama penasihat & penaung. Memasing dengan tugas & tanggungjawab dalam menjayakan program nie. I salute all of u lahhh.... Kalo tak tentu program yang dirancang sejak 6 tahun yang lalu lom dapat dijalankan. Lain taun kiter buat lagi gempak la bebbb....hehehehe.


Seterusnya, barisan keluarga yang terlibat.


Keluarga Angah & Pak ngah - Keluarga aku ler nie



Keluarga Cik Kidah



Keluarga Mak Long Maimon & Pak Long Zainal


Keluarga Pak Cu Roslan



Keluarga Pak Lang


Keluarga We - Keluarga paling ramai, meriah & berbakattttt.


Ader 1 keluarga lagi tak sempat ambik gambo, keluarga Mak Long. Maser turn deme ambik gambo tetiba ader sikit kecemasan. Takde ler 1 gambo0 famly kat sini.

Gambo semua ahli keluarga yang join program. Korang memang best la. Nest time join laik yekkkk.......

Generasi ke-5. 2 orang piut atok. Cicit pada We.




Tiada ulasan:

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin