27 Mei 2009

Family Day - Part 3

Pagi tue sepatutnyer pas solat subuh terus buat senamrobik + tarian poco2. Tp, semuanyer dah kepenatan, ader yang terbabas solat subuh, ader yang lepas solat sambung tido balik, ader yang terus terjun sungai. Jadi sesi pagi tue tak jadi ler.

Pas minum pagi terus ler mulakan sesi bergambar. Gambar2 ikut family. Gambonyer kemudian ler. Next entry, banyak tue gambonyer.

Sambil nunggu AJK buat persiapan untuk sesi sukaneka, main lagu poco2 & automatik terus deme berpoco2 pagi tue reramai. Meh kiter sembang2 sikit sukaneka pg tue.





Antara xtvt tuk sukaneka :


1. Rebut gula tuk bebudak bawah 6 thn - name jek tuk bebudak, mak pak budak lg excited.






2. Cari gula2 dalam tepung guna mulut - tuk bebudak 9 tahun kebawah kot...luperrrr...



5. Lari Dalam guni tuk bebudak sekolah menengah
6. Lari dalam guni AJK vs Ahli Keluarga bkn AJK - Actually, acara nie xde pun dlm list. Tapi sebab AJK2 nie tingin biler tengok bebudak nie lari dalam guni terus request acara nie. AJK, kuasa veto tue. Hadiah belakang kira ader ke xde.Tapi mcm2 peel de. Bab ngaco team lain jgn bagi menang memang depa nie berbakat sungguh. hehehe.....
7. Cari Barang tuk teenager - xde gambo la pulak.
8. Boling Kepala tuk mak2 & Pak2 - penuh dengan gurauan. Ader jek idea depa nie nak nyakat orang. Untuk Pak2 nie pun sebenonyer acara lain, tapi depa request nak boling kelapa gak. Layannnnzzzz......




9. Balingan Kasih Sayang tuk pasangan suami isteri - nie pun xde gambo. Jurugambonyer participate dlm acara nie. Terus lupa nak ambik gambo...Tapi meriah....
10. Bola Tampar Air tuk AJK sahaja - nie pun xde gambo....rugi tul la.
.
Sepatutnyer ada acara tarik tali dalam air. Tapi dh semua buat hal memasing sampei tak dan dah nak kumpulkan balik tuk acara tue. Next time ler pulak buat acara nie.
Entry nie dah cukup panjang. Sambng lak lain kali.





Tiada ulasan:

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin