04 Mei 2009

Seminggu Sudah Berlalu.....

Wahhh...! Seminggu blog nie terbiar sepi. Ciannn. Sawang penuh sana sini. Abuk melekat kat tangan. Sibuk sangat seminggu nie (ke saje buat2 sibuk...);-).

Sebab2 kenapa blog nie dipingirkan oleh tuan rumah.....:-

1. Aku sibuk ngan projek besar ngan family mertuaku. Alhamdulillah, semua berjalan dengan sangat baik. Tapi sehari selepas tue aku pengsan, keletihan. I will blog about it later...tapi later tue entah biler la yek.....;-(.

2. Aku adalah staf swasta yang terikat dengan waktu kerja 8.oo am - 5.00 pm....;-P, jadi pepaham sendiri ler. Biler takde keje, aku memang rilek abih. Tapi sekali datang, mak aiiihh...tak tau nak pegang yang maner......:-.

3. Aku jugak sekarang seorang yang addicted, tp bukan addict dengan benda yang bukan2 yek.... Blog addict. Tabiat aku ialah, kalo aku jumpa satu blog yang very interesting, aku akan baca blog tue dari mula. Jadi korang bayangkan ler, kalo blog tue dah ader sampai 200 page, makan maser gak nak membacanyer. Dan selagi tak abih baca, memang ler tangan aku nie tak sudah2 nak klik ke sana. Aku rasa ramai yang dah tau blog nie, redmummy.com. Memang gian aku kalo tak dpt tengok merah background dier sehari.

Asamgaram : blog tue masih lom dapat dikhatamkan lagi. Tapi ari nie aku nak kuatkan semangat siapkan keje aku dulu. Kang petang aku nak ngulat ke sana balik.......

Ralat : ari nie baru aku perasan, sebenornyer aku salah letak add redmummy tue. Anyway aku dah betulkan. Sorry yek Kak Red....(ado ko dier baco blog den nie haaa....;-))

2 ulasan:

Senotip Synte berkata...

cik puan nietanozie ... sudah kah anda terima hadiah dari saya?

Nietanozie berkata...

cik puan senotip....
saya baru nak menjengah blog pn. Tk atas kiriman hadiah dari puan yek, telah selamat sampai ke tangan saya. Saya sangat gumbira.......

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin