01 Julai 2011

1 jadi 6


4 hari berkampung di Sungai Petani, barang2 anak kena get ready. Kalo dak biler takde jenuh nak mencari...



Dedulu maser berdua jek, aku g maner2 ngan Mr. K 1 beg jek kitaorg.... Biler dah bertiga, jangan berangan la nak bawak barang sikit2. Kena penuh keta la...



Beg tarik itam tue, tuk ibu ngan abah. Yang lebihnyer beg anak. 1 beg baju, 1 beg toiletries & pampers, i beg utk makanan dier & pam utk perah susu ibu untuk dier biler aku on course. Ade lagik 1 beg bantal + tilam. Aku angkut jugak playgym dier... Kot2 la dier boring dalam bilik tunggu aku.


Tapiiii............. Takdan nak boring koooo.... Dier leh tido dalam bilik aircond sejuk tue 4,5 jam direct... Kalo kat umah camnie leh la uci lepak2, rilek2.... Sambung opahnyer susah hati sebab lamer sangat tido... Anak ibu nie demad sungguh. Tido siap selubng tue.... hihihi..



Pasnie ader trip lagik. Ku angkut jugak anak dara nie...







1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Pleasant Post. This enter helped me in my college assignment. Thnaks Alot

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin