27 Julai 2011

Johnny's oh Johnny's...!

Pas balik dari taklimat audit 2/7 ari tue... (ya, ini cerita hampir sebulan lalu....), terus ajak member mamam kat sini....



Kebetulan aku baru bali dari Sg. Petani dan badan adalah suam-suam kuku.... Tekak sakit, selsema, tulang temulang rasa sengal jek, jadi sup adalah pilihan terbaik untuk menjamu selera.

Bukan takde depa sediakan makan, tapi tekak mengada2 nak pi perabih duit kat tempat lain.... Maka ini la saje jawapanyer...

Layan steambot ngan sup biasa. Tomyam pun ader, tapi aku tak brape suka lak tomyam kat sni, prefer sup biasa.... Makan 2 orang jek.....


Order tambahan... Kalo g Johnny's, memang ini menu wajib order. terbaikk... Bagi aku la, orang lain ntah ler.


Selain tue kitaorg amik gak nasik, tapi amik sepinggan jek... Kongsi berdua. Tak lalu nak abihkan sengsorang... Tetiba terasa cam tengah berdiet lak, padahalnyer... nan ado pun.


Pas makan terus balik jek... Namanyer tak sihat kan + aku teringat anak kat umah..... Rindu sudah..huhuhu.







Tiada ulasan:

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin