19 Julai 2011

Stress....! Kritikal dah nie...

Suatu ketika dulu......

2 hari punyer production time kursus. 4 hari kursus, aku bawak balik 70oz utk anakanda kesayangan....

NOW....!


Nak mendapatkan banyak nie pun, sikitnyer siksa.... Allahhu Akbar....!!!!!




Camnie keadaannyer camner la nak cukup tempoh penyususan 2 tahun nie... huhuhu.




Dah 2,3 kali, aku sampai umah dr opis, uci tengah pujuk2 dier bawak main kat kuar coz dier dah merengek nak susu... Dah lapo la tue.... Stok fm memang takde kat umah... Kengkonon taknak beli coz nak motivate diri tuk produce lebih EBM... Tapi rasanyer cara tue tak sesuai tuk motivate diri...




Patut ke aku beli fm tuk spare kat umah...? Kena fikirkan gak nie.... Kang aku rso, dah ader fm aku lak jadi malas nak ngepam... Dah selesai masalah... huhuhu....










2 ulasan:

Suzie berkata...

suzie dah beli fm T__T sbb ilyas tak puas minum,melalak mcm kena pukul n then mak suh campur fm...buat 3 oz senyap n terus tido

haihhhh sedih btl

Nietanozie berkata...

setakat nie saya masih bertahan... kalo dah tak kuar setitik langsung baru la pikir nak carik fm... harap2 ader lg rezeki tuk aina....

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin