05 Mac 2010

Dunia yang dikongsi bersama

.


Dunia blogging bukan untuk aku sorang... Malah semua orang ader peluang untuk samer2 memeriahkan dunia tanpa sempadan nie.... Dunia yang seronok untuk dijelajah, di explore.....
.


Dunia nie jugak turut dimeriahkan oleh ahli keluarga ku.. Punca tertarik ngan blogging,orang tanyer la depa. Mungkin gak sebab kakak sulung depa dah buat blog jadi,by hook or by crook kena la follow gk...hahahahaha... Kenape kena follow..????
.

Sebab aku kan kakak... hahaha. Marah depa ngan aku...
.

Ok...Dengan segala hormatnyer, i present to u...jeng.... jeng.... jeng......(drum roll)
.

Satu2nyer adik pompuan aku.... Nama blog coretan.... Masih menuntut ilmu dalam blogging...
Tapi coretannye jarang2 lagi....
.


.

Adik aku no. 3. Baru jek lagi berkecimpung. Masih panas hahaha.... Tapi blog dier kal di buat RSS feed, cam ader konflik. Kena directly taip alamat blog dier. Nanti 'cikgu' ajo betulkan yek...;-p. Orang gelor dier maser kat sekolah spek. Jadi la Spek world...
.


.

Yang last... stu2nyer adik ipar pompuan aku. Buat sementara waktu nie la... Yang kat atas nie suami dier, tapi tak nak share blog beb. Sorang satu nak buat. Takleh kongsi2.... Buat blog samer sari ngan hubby dier... Terima la My Life, My Love, My Dream
.


.
Do support their blog yek... Sesamer memeriahkan dunia 'kita' nie...
.

Tapi, memandangkan depa nie baru jek lagi, jgn la korang harap tinggi melangit depa update blog nie setiap hari... Nak mencari gadget pun masih terkial2.. 'Cikgu' depa tak abih turun ilmu... Pengeras tak bagi camner nak turun ilmu nie....
.

Tapi, once depa dah cukup ilmu, kalah aku sok. Tengok la nanti... Aku lak yang terkial2...
.

Surprisingly, depa nie aku rasa kreatif dari aku. Ayatnyer cantik tersusun. Sonang nak paham. Jangan akunyer bahasa, kekadang aku rasa terabur. Baca balik sendiri tak paham....hahaha.
.

Jadi, korang nak jgn lupa yek. jenguk2 la blog depa samer.

.
.
.








1 ulasan:

kulop ludin berkata...

wa............
satu famili bloggers!
teman follow gak!
huhu!

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin