22 Mac 2010

Mesyuarat Keluarga

Ramai yg dah request, family day taun 2010 takde ke...? Biler nak buat...? Macam2 soklan dah dengo. Jadi untuk memastikan acara kali kedua berjalan lancar maka mesy. untuk tujuan tersebut telah dibuat...

Ramai gak tak dapat hadir. Tapi mesy tetap diteruskan.. Jadi, untk mereka yg tak dapat hadir.. terima lah sajian nie untuk tatapan korang yek...

Tarikh : 20hb Mac 2010
Tempat : Rumah We, Jalan Pahang

Kehadiran :

Pengerusi, naib pengerusi dan bakal pengerusi...;-p


Tenaga kerja utama.....


Puan penasihat @ tuan umah...


Wakil kanak-kanak @ tukang sibuk...;-p



Mangsa pada hari kejadian....
Ada lagi yang hadir tue... Kak tinit, kak Yati, abg Zul, Juliana, Intan & pn. setiausaha (saper nk sandang jawatan ie dialu-alukan...teman nk resign...:-P), gambo deme takdan nk amik...


Untuk maklumat2 yg dibincangkan sila ke discussion FB keluarga yusof. Feedback sangat diharapkan untuk tindakan yg selanjutnya....

mula2 o jek... rilek. sembang2 sambil menyandar....tp

Getting more serious.... Semakin lamer, semakin panas.... Dari duduk menyandar, mula la tegak sambil tangan mengalunkan irama.....

dan akhirnya baru tersedar.....

Jamuan dah selesai.....



Apa lagi... balik tido.. & keje jgn lupa yek..
Terima kasih buat tuan rumah & mereka yg hadir. Yg xdpt hadir, mesy. seterusnya akan diadakan bulan June.. Lapang2 diri anda....:-)




Tiada ulasan:

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin