09 September 2009

Award & Tag 1

Award & Tag dari Fuzila.....
Terima kasih ler dik... Susah2 jek.....



1. Apekah pengangkutan yang anda gemari untuk bercuti?
Off course keretaku. Apatah lagi kalo aku hanya duduk disebelah, lagiii sonok.

2. Dalam seminggu, berapa kali anda kerap lupa tentang sesuatu?
Sampai tak terkira... Keterlupaanku mencecah tahap 4.

3. Harijadi siapa kah yang anda mampu ingat?
Selalunyer ngat ler birhtday family ku, but biler sampai maser aku leh luper gak kengkadang tue.

4. Boleh berikan sebab?
Sebab depa family aku ler.

5. Jika diberi peluang mengundurkan masa, adakah anda akan cuba memperbetulkan keadaan?
Aku terima ketentuan seadanyer....

6. Kenapa?
Maner der kalau2 dah... Face the reality...

7. Secara kiraan kasar, berapa umur kah usia blog anda?
9 bulan 8 hari.. kalo ngandung dah due nie....

8. Siapakah rakan blog yang anda mahu mereka buat tag ni?
Sesiapa yang terbaca award dan tag nie terima ler seadanyer yek... Jgn tak ambik tau...








Asamgaram : Zila ~ utang selesai......;-)







2 ulasan:

fuzila berkata...

shabbbaasss inspektor sahaabbbb~
satu soalan nak tanye..baby girl kat atas tu anak sape ek? comel sungguh!

Nietanozie berkata...

Anak my sis, Ija...

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin