27 September 2009

Esok Dah Keje.....

Mood malas nak keje masih mendominasi nie... Camno nie....!

Cuti seminggu, pastu kena lak ngadap opis balik tentunyer ler sangat melecehkan. Sedang enak diulit mimpi dan berehat-rehat dambil ngadap tv kat umah tentu ler senarionyer berbeza ngan di opis yang kena ngadap kertas2 putih yang penuh dengan angka2... Waaa..... Malasnyer....

Camno yek keadaan sok kat opis. Haruslah aku berehat2 dulu, cuba untuk men'adapt' keadaan opid untuk menyesuaikan dgn mood aku... hahahaaha... Kononnnn... Macam ler tak penah keje pun..

Tapi, seriously skang nie memang tengah malas nie. Agenda esdok haruslah blog hoping jek gamaknyer... ;-)

Asamgaram : Akibat keboringan sesangat, aku di CC. Hidup tanpa internet seminggu sangat ler menyiksakan...



Tiada ulasan:

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin