03 Ogos 2009

Hectic Weekend.....

Aku dah cuti sejak Khamis lepas...why..???

Saje jek nak merehatkan minda dari kerja2 opis dan memenatkan badan ngan kerja2 umah pulak.....;-). Tapi idak ler jugak penat maner pun tp leh tahan letih gak.....

Reason aku ambik cuti awei2 tue, sbb ari sabtu & ahad aku akan (read : telah) melalui hari2 yang akan memenatkan gak tue. I'll blog about it later, coz kamera ku tertinggal lagiiiikkkkkkkk..... huwaaaaaa.......Asyik luper jek nak bawak dari minggu lepas...

Sabtu: Pagi ader sesi menjejak tanah (read : menjojak tanah) + tengahari buat sedikit kenduri doa selamat sempena ramadhan yang bakal menjelma...

Ahad : same reason & event seperti ari sabtu but at my MIL's house...

Ponekkkkk.....

Pepagi td sampai opis, tido dlu 1 jam...kul 9 baru mula bukak my lappy......


Asamgaram : Sib baik dedua umah ambik katering jek......kalo tak harus aku meng'mc'kan diri ari nie...............

Tiada ulasan:

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin