21 Ogos 2009

Shakey's Pizza

Meh kiter goyang2 sikit....:-D
Sebelum puaser nie sesajer ler kuarkan cerita cam ginikan...Kang kalo silap ari bulan kang ader yang terliur tengahari remang sok...
Malam nie g Tesco Stesen 18 atas 1 tujuan, mencari pizza. Rakan kongsiku sangatlah berhajat nak membelanja kami suami isteri nie makan kannn...
Tapi, malangnyer Pizza Hut kat situ tutup sikitnyer awal. Kul 9.30 mlm dah tutup...hangin jek aku tau... Itu ler namernyer takde rezeki....
Maka, dengan hati yag sangat berat kami masuk ler ke shakey's Pizza nie. Ngape kat sini..? Sebab ie ler satu2nyer kedai yang namernyer akan2 Pizza Hut....hehehe.
Tapi, takde sorang pun antara kami yang ngoder pizza. Semua ngoder ayam gorang jek. Dan hasilya tidak ler seperti yang diharapkan. Lain orang, lain tekaknyer.. Korang g la cuba, maner tau kena ngan selera tekak korang. Tapi, for us yang g saner semalam, that's the first time & the last time kami jejak kaki kat situ...;-)..
Asamgaram : Ini bukan entry suggestion suruh korang tak g, tp hanyalah pandangan peribadi penulis.....




Tiada ulasan:

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin