11 Ogos 2009

Temujanji MRI



Rentetan dari 'kemalangan' kecik yang Mr. K kena mase main badminton ari tue, terpaksa la dier merelakan dirinya untuk di MRI.
Maser g Hosp Tapah ari tue mcm2 ler doc kata. Masalahnyer setiap kali susulan, mesti pergi doc yang berbeza. Abih tue camno..? Tapi, lepas sebulan mc doc dah kata leh kerja tapi kerja2 ringan sebab tulang belakang mcm ader crack ckit......8-()...
Masalah Mr. K nie pun buka reti dok diam, tetambah lagi dlm perkara2 melibatkan BADMINTON..... Baru nak elok ckit, g lak main badminton balik. Apa lg kena la tanggung sakit balik. Buat susulan semula, mc 3 minggu lagi..... Last sekali, doc suggest buat MRI. Tengok camner keadaan. Kalo perlu buat operation, kena la teruskan gak......
Ader lak tue cerita2 dari kengkawan dier yg mmg dah mengalami masalah yg samer yang kata buat operation pun lom tentu elok..... Camtu gak... Entah ler... Tengok ler dulu apa hasil ujian MRI tue, then, later2 lah we decide what the next procedure... harap2 ler xde ler aper2....


Asamgaram : Hari nie cam rase melayang2... nape yek...?



Tiada ulasan:

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin