28 Ogos 2009

Saya Menang......:-)




Korang penah cuba tak menda alah nie....



While 'cuci mata' tadi, i had received a call from Vanessa (kalo tak silap ler), from Oil Of Olay. I won for this game competition. Korang nak try nasib g ler. Tapi aku baru menang hadiah mingguan jek, bukan hadiah bulanan. Go & check the list of prize here.



Hadiah dier idak ler beso maner pun Tapi biler dah mula main, aku dah ter'addicted' lak. Main2 tak sangka lak leh ak dapat hadiah. Untuk korang2 yang ader skil main game yang hebat g la try. Maner tau ader lak rezeki korang kan.......

Korang g kat sini yek.....Findfairness


Asamgaram : Aku sedang berfikir...

2 ulasan:

Ms AiReEn MoHd berkata...

salamkak rawa tapah....hakue punmade in tapah perak neh..adkah itu tapah perak kak...hehehe..jumppa akak kat blog kak lg ....emm abah hakue rawa chenderiang

Nietanozie berkata...

Salam....
Ader tapah lain ke...hehehe. Tentu ler Perak...
welcome to my blog...

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin