25 Februari 2010

Bakal berkubur...????


Salam....

Dah lamer tak update, tetiba kuar lak gambo kubur yek.. Apehal lak nie...??? hihihi.

Takde aper yg serius, cuma terfikirkan nasib blog sendiri. Lately nie cuaca panas terik.... Blog aku kering kontang ketandusan entry...hahaha. Adakah blog aku juga bakal berkubur.... Aku taknak la, tapi cuaca panas terik mengganggu emosi aku untuk berblog...(sesi memberi alasan......;-)). Korang camner yek..? Ada tak alami masalah yg cam aku alami nie... I'm trying on fighting my lazinessssssssssssssssssss............huhuhu.

Dalam malas2 update blog nie, sambil2 melalui hidup seharian ader jek idea untuk buat entry Sambi memandu pun leh lak berangan2... Ha, cerita nie leh jd entry, lawak nie leh post malam kang.. Tapi biler bukak aje blog, hampehhh...... Angit2 taik ayam.. hahaaha. Adoi aiii... Camno tue..?













1 ulasan:

kulop ludin berkata...

patot la....
Teman pun dah kering idea......
Langit kita sama, so paneh pun seropa!

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin