02 Februari 2010

ihsan miss gugel....
Mood swingg...???????
Mood saya ok jek... Hati pun tenteram jek. Takde aper masalah pun.
Tapi... blogging mood saya sedikit merapu skang nie. Tengah ader benda nak cerita, mood lak tak betul. Tengah mood berkobar2, cerita lak takde. Habih camno nak jadi blogger tegar cam giniiii.......hehehe.
Actually, sejak balik dari K.L ari tue la jadik cam gini. Maser kat saner takde can nak berblogging sambil bersenang lenang. Banyak benda nak pikir, internet pun yilek. Yang ader cumer broadband celcom yang ntah hape2 connectionnyer... Tapi sebab free kan, layan jela. Tq yek kak su tuk Broadband tue. Aku ingatkan kalo makin tinggi kiter dok, makin tinggi ler kebarangkalian kiter mendapat network yang baik.. Rupa2yaaaaaaaa hampeh. hehehehe. Betul ke akunyer ilmu tue...?
Skang nie aku tengah tune mood akubalik Hopefully aku nyer blog takde ler sunyi sepi sedangkan aku ada di sini dan sihat walafiat. Kalo takde aper di update tue maknernyer, aku la yang masih kedaungannnn.........huhuhu.



1 ulasan:

zilla berkata...

sy pakai celcom ok jer... opis kat tingkat 17 plak tu.. tapi bile balik umah yang berada atas tanah, line tak bape best...

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin