08 Februari 2010

Hangin 1 Badan...!

Tadi aku ke chenderong balai, menyelesaikan masalah Bio Aura kat 1 umah nie. Dah selesai kerja kat situ, kami terus balik Tapah & singgah kat 1 restoran. Terus order. Bukan banyak pun kami order, nasi goreng kampung satu, telur mata 1 & ayam goreng kunyit. Kami share jek, ambik banyak2 tak abis.

Duk 5 minit, air sampai. Duk sembang2 sampai dekat setengah jam, order kami tak sampai gak. Ader la orang kuar masuk, order bungkus. Cepat jek dapat. Kami yang dah duk lamer nie, idak gak dapat makan lagik. Dah fed up tunggu, aku letak RM 2.50 untuk teh tarik + teh o suam yang belum diminum. Aku tinggalkan meja tue tanpa bgtau kat orang2 kedai tue. Hangin jek aku....

Sampai umah terus g dapur...

Tung tang, tung tang kat dapur. Dan hasilnyer.....


Ikan bilis goreng + kacang buncis....
Lagi sodappp... Kenyang aku makan. Untuk Mr.K, aku dah masakkan nasi, dan tunggu dier balik main badminton kul 12 lebih kang, baru aku masak untuk dier. Dier awal2 lagik dah request nasi goreng pedas.




2 ulasan:

Missha berkata...

heee sedapnya..ingatkan td petai goreng..npk ijau2 je...hehee...

Nietanozie berkata...

petai pun ada. buat ulam... syiokk....

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin