03 Februari 2010

Lunch aper di hari Rabu...?


Tengahari td dok ralit aku melayan meteor garden sambil menjenguk blogger famous Malaysia tue, Redmummy, tak sedo jam dah kul 2. Perut idak ler lapo maner, sebab pg td dekat kul 11 baru jek menjamah tepek + sardin.

Tapi, ader lak orang bermurah hati membelikan makan tengahari tuk kami, 2 org puteri kat opis nie....;-p. Walaupun perut kenyang, sebab menghormati pemberian orang + takmo membazirkan terus gak ler ke dapo mencari pinggang mangkuk. Terus terasa lapar. hehehe...

Sup tulang semangkuk aku abiskan... Waaa. Tu pasal ler aku mals nak kuar makan, tapi rezeki nie datang bergolek lak.....burpppp... Lauk lain gulai tempoyak ikan patin & sayur kobis. 1 pinggan nasik, kami bahagi 2. Nanti tak abisss....Membazir.
Makan sup tak pedas, potong cili padi. Jadik ulam..... Syiokkkk...!
Aku memang sukerrrrr sup. Kalo ader sambal kicap lagik syiok. Ari nie malas punyer pasal, potong jek cabei tue, masuk dlm sup.
Akibatnyer, mata ku kuyu. perut ku sengkak, nak duk kena tegak2. Penuh... Still, alhamdulillah. Rezeki terpijak di hari Rabu.
Kiter tgk sok lak, kot2 ader rezeki terpijak lagik. Hehehe.




Tiada ulasan:

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin