17 Januari 2010



Hujan lebat menemani kami menyiapkan keje di petang Ahad. Ya, saya sedang bekerja di petang Ahad... Hari orang lain sibuk mengulit mimpi dan berehat2 bersama keluarga, kami di Cameron Highland sedang mengejar maser, berbelit dengan angka.... Apo nak buek kan.....
Semakin lebat hujan, semakain la sejuk rase kaki tangan.... Nak menekan keyboard pun jadi malas... Dok kat tempat sejuk nie, aku jadi malas nak update blog...hehehe... Lagi enak berbalut selimut di atas katil kalo takde keje nak buat..... Syokkk.......
Setiap hari aku mengira maser nak balik, dok lelamer kat sini boring lak.. Kalo de tmt shopping ke, wayang ke, leh gak buat cuci2 mata cuci2 otak... Nan adooo.....
Esok balik, 25 - 29/1 nanti g K.L lak.. Kalo sekali-sekala g outstation, ok la jugak... Nie sebulan 2,3 kali... Penat wehhh..... Sekali lagik, sabo je la... Itu je la yang mampu tuk merawat hati yang tensenn.....
Esok mula la mengira waktu nak g outstation balik..huhuhu.. Ader sesaper nak belanja aku kat K.L dak...? aku menadah tangan & perut...hehehe.

2 ulasan:

zilla berkata...

jom ar sy bawak jenjalan tapi akak blanjer..cantekkkk...

SharHanah® berkata...

jom, lepak kl sambil makan ☺

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin