12 Januari 2010

I'm back


It's been so long kan...? Lame giler dah blog nie terdampar sepi.... Semalam dah mula keje sebenornyer, tapi settle kan sikit keje2 yang penting sebab lamer sangat opis nie merindui ku...huhuhu.

Korang tengok la punch card aku yang kuning bersih suci murni tue. Itu menandakan semalam adalah hari pertama aku untuk tahun 2010. 10 hari sebelumnya adalah hari2 yang menyiksakan.

Dugaan datang di tahun baru. Moga2 dugaan yang dihadapi akan disusul dengan kejayaan-kejayaan yang lebih baik dan berkat...Amin.


Story mory akan bersambung lagik nanti. Give me some times ye.....




4 ulasan:

zella berkata...

hurm...
tabah k menghadapi ape2 dugaan... =)

Nietanozie berkata...

tq zella....

kulop ludin berkata...

selamat kembali....
moga tuantanah kembali bertenaga dan penuh bersemangat!

Nietanozie berkata...

TQ cikgu kulop....

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin