25 Januari 2010

Jalan-jalan Cari Makan - pasar malam CH

Cerita kat Cameron Highland pun tak abih lag... Punyer ler tak dan aku nak meng 'update'. Silakan menjamu mata, tapi jgn sampai terliur tgk makanan yek...hehehehe.

Pasar malam kat Cameron Highland setiap ari jemaat & Sabtu.... Macam2 ader. Layanz gambo je la yek....




Souvenir2 dari CH memang banyak... Memacam ader, fridge magnet, key chain, bantal, baju... pendek kata macam2 adaaaa.............Serbuk tea pun ader jual katsini. Baju2 bundle pun banyak, especially baju sejuk.....






Nie aku tak penah lagik jumpa kat tempat lain...... Jambu batu jeruk.... Sedap gak... Buah jambu batu yang dah dijerukkan... makan cam tue jek... Rasenyer samer jek cam jambu batu biaser, tp lg lembut la sebab dah dijeruk....


Produk berasaskan strawberi...










Yang atas nie semua gambo makanan... Biaser la.. Tp yang specialnyer cendawan grg, kimchin (betul ke yek...?) goreng, ubi madu & jagung madu... Memang menjilat jari la......

Asamgaram : Part paling best alo berjalan... Jalan-jalan cari makan...huhuhu. (gemukkk....(O_O) )

2 ulasan:

Didi Nadhirah berkata...

seronoknye g cameon highland cuti2 malaysia

s.c.h.u.l.t berkata...

sungguh marvelous CH! paling suka bunga2 segarrrrrrrrrrr. wuwuuuuu

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin