27 Januari 2010

Kursus melukis.....;-p



Hari nie dah masuk 3 ari kat sini........ Takde aper yang menarik. Biaser ler, kursus, dpt topik yang best, ok la... Tapi kalo satu hapah pun tak paham, memang ler jadik membosankannn....

Kategori akunyer kursus nie sebenornyer idak ler boring maner, asalkan lengkap segala mak nenek prasarana yang diperlukan... Mewujudkan 1 sistem online harus la kena ader connection yang baik, ye tak...?



Nota dah lengkap, laptop sorang sebijik, data dah ader, ketuk2 untuk mengira pun dah ader...



Segala mak nenek jenis gula2 pun penuh sebagai pengubat ngantuk.....

Tapiiiiiiiiiiii.........................

Internet lak tak kuat. Ai yokkk.... Camner nak belajo sambil buat keje nie. Dah la zaman belajo dah lamer aku tinggalkan, biler masuk balik kursus yang kena study balik bab akaun nie, sgt la mencabar minda... hehehe. Rindu samer UTM Skudai......T_T



Sudahnyer, kelas akaun jadi kelas melukis... Ye adik2... Ari nie kita lukis bab pemandangan yek...hehehe. Lukis cantik2 yer.. Nanti tampal kat dinding...hahahaha. Terkenang lak zaman sekolah rendah... SKJM, Bidor aku merinduimu.......
Dah siap lukis, warnakan yek...hehehehe. Kalo gambo hitam putih berubah warna menjadi lebih ceria & meriah seperti di atas ini, maka something wrong somewhere le ngan kursus yang aku attend... Sangat2 membosankan untuk ari pertama ari tue....
Tapi, sib baik ari nie, connection dier ok sikit la drpd ari sebelumnya. Walaupun lambat, sikit2 dah boleh tangkap. Learning dengan teori + praktikal adalah lebih meyakinkan... Cumer diri sendiri jek, yain ke tak...? hehehehe.............



2 ulasan:

shazalisme berkata...

nape eh, kalo lukih,misti lukisan mcm tu dr kecik sampai besar..hehehe..( rasa nk taw, pendapat org len sbb diri sndiri pon sama)

Nietanozie berkata...

ntah lak yek... nape yek..?

tapi aku lukis cam gitu coz itu jek sei yan aku tau... Yang lain tue buta seni sikit...hahahah

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin